Een videozuil of bruiloftzuil is de digitale vervanger van het reeds lange tijd bestaande gastenboek. Een videozuil geeft de mogelijkheid om een persoonlijke digitale videoboodschap in te spreken.

De videozuil is opgebouwd uit een 17” touchscreen met HD actiecamera en condensator microfoon. Op het scherm is een life opnamebeeld te zien zodat u kunt zien of u goed in beeld staat. De videozuil werkt onbemand wat iedereen de mogelijkheid geeft om een boodschap in te spreken zonder gene. Het tijdstip van inspreken kan zelf bepaald worden waardoor erg spontane filmpjes ontstaan.

Door op “start” te drukken wordt de opname gestart. Onderaan in beeld loopt een tijdbalk zodat u kunt zien hoeveel tijd u nog heeft. De maximale opnametijd is 2 minuten. Met een druk op de STOP knop wordt de opname beëindigd en weggeschreven naar het geheugen. De videozuil staat daarna direct klaar voor de volgende opname.

Alle opnames worden gebundeld, eventueel bewerkt en daarna op DVD gebrand. De DVD wordt als felicitatie DVD aan u aangeboden. U kunt de DVD op verzoek laten dupliceren in kleine of grote aantallen, met of zonder opdruk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

icon-videozuil